Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2012 22:01 - Часовник DKNY - няколко съвета за добра обява
Автор: dostavka Категория: Бизнес   
Прочетен: 1384 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.03.2012 22:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageПонякога при доставките от Англия, се получава така, че наши клиенти поръчват различни продукти и след това се оказва, че човека е решил в последният момент, че не се нуждае точно от този продукт.
По тази причина, преди известно време стартирахме
Donesimi market. Целта на тази секция е да даде възможност на всеки клиент на нашата услуга да продаде продукта които е решил, че не е точно това което иска или просто си е надценил финансовите възможности.

Когато решите да продавате ваш продукт е много важно да структурирате вашата обява правилно.
В този случай ще използваме ето тази обява за
часовник DKNY     пусната от наш клиент.


1.Заглавие
В заглавието посочете марката и модела на продукта който продавате - в случаят “
Дамски часовник DKNY”.
2.Снимки
Една снимка казва повече от хиляда думи - за целта направете няколко снимки, като покажете продукта от възможно най-много измерения. Тук е показан от пред, в страни и като дебелина.
Екстри: ако имате възможност включете ваше собствено видео.
3.Цена
Посочете цената като упоменете дали в нея е включена доставката до купувача или не. Цената играе ключова роля за това дали ще получите запитване или не за вашият продук! Не си мислете, че като не посочите цена има по голяма вероятност да ви потърсят, това не е така! По скоро купувача ще се насочи към друг продукт с ясни условия!
4.Направете подробно описание на продукта.
Направете възможно най-пълно описание на продукта! Избройте неговите ключови характеристики и предимства, като по този начин ще предизвикате клиента да купува!

5. Бъдете честни!
Не крийте недостатъци на продукта който предлагате! В крайна сметка това ще доведе до недоверие към вас и нисък рейтинг, което ще ви попречи на бъдещата търговия.
Ако спазвате тези съвети, и вложете малко повече труд в представянето на вашето предложение, то тогава вие ще сте една крачка пред конкурентите. И не забравяйте, не само цената играе роля а и това какво доверие изграждате вие в клиента!






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!