Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2012 12:04 - Доставки от Англия с посредник - какво още да гледаме
Автор: dostavka Категория: Бизнес   
Прочетен: 2072 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.01.2012 12:06


Когато избирате фирма за доставка от Англия е важно освен цената да вземете в предвид и още няколко фактора.

Време за доставка - доста често ще видите фирми които са обявили по 2 или 3 курса седмично. Дори и да се възползвате от подобна екстра, е важно да имате в предвид и още няколко неща които влияят върху времето за доставка от Англия до вашият адрес в България.

На първо място това е времето за обработка на практите.  Ако времето за доставка е 7 дни но времето за обработка на пратките е 10 дни, със сигурност няма да се зарадвате много.

Второ - начина да получите своята пратка. Ако трябва да вземете пратката си само в определен час или ден, то това едва ли би било най-удобният вариант за вас. По тази причина провеярявайте дали компанията прелага доставки до домът ви с някоя от куриерските компании.

Трето - документ за направено плащане. Когато получавате пратката си през Donesimi.com вие заплащате чрез наложен платеж. По този начин си гарантирате, че при някакви претенции ще имате документ с който да докажете извършената операция.
Ако фирмата с която работите не ви издава касова бележка или друг документ за направено плащане, то тогава е много вероятно да не можете да предявите претенции при евентуални проблеми с вашата пратка.


Тези три прости правила биха ви помогнали много при работата ви с компании организиращи доставки от Англия. 

Ако желаете да откриете един сигурен партньор - то тогава Donesimi.com е един добър избор за вас! 


image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!