Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2012 13:52 - Пазаруване от САЩ, мито и цени за доставка
Автор: dostavka Категория: Бизнес   
Прочетен: 6367 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Доставка от САЩ, мито и ДДС. Доста често в нашата работа получаваме запитвания за доставка от Америка. За да можем да помогнем на нашите клиенти, ние се свързахме с колегите от Shipito.bg, които се занимават именно с доставка от САЩ. Също така, ще може да се погледнете и техният блог с информация за мита, ДДС и други такси при внос от САЩ image Ето на кратко какво предоставят те.

Shpito.bg е представител на една от най-бързо развиващите се фирми за пазаруване и доставка в САЩ. Компанията е базирана в град Торанс, Калифорния и разполага със складове, и възможности за получаване, обработка и препращане на пратки от САЩ, Япония и Канада. Благодарение на големият обем пратки, които се реализират от компанията, тя получава едни значителни отстъпки от куриерските компании, и благодарение на това успява да предостави едни отлични цени за пощенските разходи от САЩ до България.

Едно от най-големите предимства на компанията е, че дава възможност да пазарувате от всеки магазин в САЩ, като предоставя услугата по асистирано пазаруване. По-този начин дори и магазина да не предоставя възможност стоките да бъдат закупени извън САЩ.
Освен всичко останало, компанията предлага митническо посредничество, а също така, разполага с хъбове в САЩ, Китай, Япония и Хонг Конг.

Услугите на компанията са подходящи и за фирми, които искат да намалят пощенските си разходи. Благодарение на получиените отстъпки е напълно възможно, да получите далеч по ниски цени за доставка от САЩ от колкото ако директно се свържете с куриерска фирма.

Екипът зад Shipito.bg може да ви отговори на много въпроси, свързани с мита, такси и ДДС. Ако искате да получите повече информация, то не се колебайте да им пишете!

Надяваме се, че пазарувайки от САЩ, няма да забравите и нашите услуги за доставка от Англия!
 
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!