Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 09:12 - Часовници
Автор: dostavka Категория: Бизнес   
Прочетен: 4207 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 15.03.2012 09:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Онлайн магазините са един от лесните начини да откриете голямо разнообразие от часовници. Благодарение на Интернет, обаче имате възможност да си купите часовник на една много изгодна цена.
Естествено, големите магазини като Амазон, ги предлагат на една доста по прилична цена от колкото ще ги намерите в Българските такива.

Причините са много - икономия от обема, което дава възможност да се поддържат ниски цени. Липсата на разходи за складиране, дистрибуция, продавачи и т.н.

imageЕдно просто сравенение. Да вземем популярната марка DKNY, и ето този модел дамски часовник - DKNY NY8254  който в повечето онлайн магазин в Бългагрия се продава на цена от 300 лв. Цената в Англииският Amazon е 109 паунда, което е приблизително 250 лв. Което дори и с доставката е приблизителнно 40 лв. по евтино. 
Тук възникват и въпроса по отношение на гаранцията, мито и т.н.
За щастие, големите фирми предлагат 2годишна световна гаранция за техните часовници. А понеже Великобритания е част от европейският съюз, то няма да дължите никакво мито или други такси.

И ако смятате, че разлика от 50 лв. не е толкова съществена, трябва да отбележим и още някои неща. При по-високият клас часовници, на пример Burbarry, ORIS и т.н. разликата която понякога може да стигне и до 200 лв.

Да не говорим за това, че от чуждите сайтове, има отромно разнообразие от часовници, които могат да задоволят всеки вкус.

А колкото до доставките, винаги може да разчитате на някои посредник. Donesimi.com на пример, или някои от многото други.







Гласувай:
0



1. анонимен - Доставка от чужбина
01.04.2012 19:40
Доставката от чужбина е един наистина рисков метод. Специално за часовниците е най-рисков. Вярно, часовниците от чужбина са по-евтини, но не дай си боже стане нещо с часовника, гаранцията не мисля че ще е от полза. Първо ако имате гаранционен часовник, по добре е да си го ремонтирате за ваша сметка, отколкото да се набутвате с доставки. <a href="http://chasovnici-bg.com" target="_blank">Часовници</a> поръчани от чужбина са много неизгодни поръчки
цитирай
2. анонимен - Поръчка от чужди сайтове
03.04.2012 22:31
Всичко е наред, но някой замислял ли се е, че ако на часовника му стане нещо ще се наложи да го изпраща обратно в чужбина и всичко това за своя сметка. Така че <a href="http://www.chasovnik-bg.com" target="_blank">часовници</a> поръчани от чужбина, колкото и да са евтини, не са изгодни. Евтиното е скъпо.
цитирай
3. dostavka - Всъщност въобще не е така
04.04.2012 19:57
анонимен написа:
Всичко е наред, но някой замислял ли се е, че ако на часовника му стане нещо ще се наложи да го изпраща обратно в чужбина и всичко това за своя сметка....


На първо място, световните брандове имат световна гаранция. Часовника пристига с гаранционната карта и всичко останало към него. А и ако трябва да го върнеш до чужбина, 6 лв. е до Англия. Определено е по евтино от надценката от 70 - 80 лв.
Освен всичко останало, в повечето случай, освен ако не се касае за много скъп модел следва подмяната му а не ремонт.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!