Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2012 10:10 - Ipad 3 или the New iPAD - HD и супер камера
Автор: dostavka Категория: Бизнес   
Прочетен: 4268 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 08.03.2012 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Вчера Apple представи новият модел на своят таблет iPad. И макра все още да няма окончателна версия за името му, дали ще бъде iPad 3, iPad HD или просто The new iPad, то едно е сигурно, много хора ще искат да си го поръчат и да го имат възможно най-скоро.


Какви са предимствата на новият iPad?

image

На първо място - новият Retina display. С огроман резолюция от 2048 на 1536 пиксел и 264 пиксела на инч (PPI) се той се превръща в таблета с най-добра разделителна способност на пазара.

за да може да захрани всичко това с достатъчно мощ, от Apple са поставили и чип A5x, който е с двуядрен процесор и четериядрена графична карта. Най-вероятно, това е направено за да се превзме пазара на мобилни игрови конзоли, тъй като благодарение на тази разделителна способност и  бързият чип, таблетите на американската компания ще могат да се конкурират с игровите конзоли на другите гиганти като Sony, Microsoft и Nintendo.

Другите нововъведения са, по добра камера - 5 мегапикселовата iSight с мулти фокус, възмжоност за снимане на HD видео, софтуерен стабилизатор на картината, и ред други екстри.

И за да не страдат потребителите от всички тези нововъведения, които обикновено изяждат батерията, от компанията са се постарали да запазят същата продължителност на живот - между 9 и 10 часа в зависимост от това дали браузвате през Wi-Fi или през 3G.


Как да поръчате новият iPad първи и то от България?

Според презентацията на Apple, новият iPad ще е достъпен за поръчка в САЩ от 16 март, като цените ще бъдат между 499 долара и 829 долара, като цената зависи от количеството памет и това дали поддържа 3G, LTE или е само Wi-Fi.


Ако желаето обаче, да сте сред първите с този модел в България, то имате възможност да го поръчате, чрез сайта www.shipito.bg. Цената която ще платите, дори и след таксата за доставка, ДДС и пощенски такси, ще бъде определено по ниска от цената на местните доставчици.

Ето и кратка калкулация за най-евтиният модел iPad 3 (iPad HD):


Цена: 499 долара.

Пощенски разходи: 28 долара.

Такса изпращане(Shipito): 8.50 долара

ДДС: 99,80 долара

По този начин е възможно да се поръчате най-новият модел на Apple iPad на една доста изгодна цена, и то без да чакате пускането му в България!


Можете да се възползвате и от услугите на Shipito.bg за доставка на всякакви продукти от САЩ, които не се предлагат в България, включително и новият Apple Tv, и ред други продукти!


Ако имате въпроси, ще се радваме да ви отговорим!


А за феновете на Apple и The NEW iPad - ето няколко видео материала представящи новитят iPad 3 и демонстриращи неговите възможности!








Гласувай:
1



1. анонимен - New I Pad 3
27.03.2012 00:45
Zdraveite ,
Interesuva me kak bih mogla da poracham I Pad 3 chrez shipito sled kato na glavnata im stranica Balgaria ne e posochena kato partnior dostavchik ?
Blagodarq
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!